Over Van Daalen B.V.

Omstreeks 1930 is familiebedrijf van Daalen gestart door Teun en Dingena van Daalen.

Het bedrijf hield zicht destijds vooral bezig met melkveehouderij, akkerbouw en handel in grondkavels en huizen. 

Teun en Dingena van Daalen kregen 6 kinderen waarvan zoon Gert van Daalen het bedrijf heeft overgenomen omstreeks 1973 waarbij melkveehouderij, akkerbouw en handel in grondkavels en huizen nog steeds centraal stond.

In de loop der jaren zijn de zonen Henk van Daalen en Gerard van Daalen ook in het bedrijf gestart en zijn er 2 mobiele graafmachines aangeschaft waardoor de werkzaamheden en diensten konden worden uitgebreid.

De werkzaamheden bestonden destijds vooral uit het laden van suikerbieten, verhuur van graafmachines en het aannemen van infra projecten in de woning- en utiliteitsbouw waaruit het aannemersbedrijf is ontstaan. (v.h. G.A van Daalen aannemersbedrijf en kraanverhuur)

Era Contour B.V. (v.h. Era Bouw) en Dura Vermeer zijn de grootse opdrachtgevers van aannemersbedrijf van Daalen. Al ruim 43 jaar worden er onafgebroken infra projecten uitgevoerd voor deze bouwbedrijven.

In het jaar 2006 is Ronnie van Daalen gestart in het familiebedrijf.

In het jaar 2015 is Wesley van Daalen gestart in het familiebedrijf.

Op 1 januari 2021 is het aannemersbedrijf overgenomen door Ronnie en Wesley van Daalen waaruit Van Daalen BV aannemersbedrijf GWW is geboren. Het aansturen van het bedrijf gebeurt nog steeds zoals vanouds door Henk, Gerard, Ronnie en Wesley van Daalen.

Ons mooie familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waarin ca. 10 vaste werknemers en ca. 20 inleners/zzp’ers werkzaam zijn welke tot onze vaste kern behoren,

Met deze vaste kern werknemers en machines zetten wij ons dagelijks voor 100% in om de gemiddeld 40 lopende projecten met de juiste kwaliteit en kwantiteit uit te voeren.

Onze speerpunten zijn, gaat niet bestaat niet, oplossingsgericht denken en flexibiliteit richting klanten.

Overige bedrijven

Het akkerbouwbedrijf bestaat nog steeds welke wordt aangestuurd door Gerrit van Daalen. Nieuwsgierig? Kijk op www.gavandaalen.nl

 In het jaar 2008 is door Christian van Daalen en Leon van Dalen het bedrijf Maasoever Coldstore overgenomen en voorgezet. Nieuwsgierig? Kijk op www.maasoever.com